Menu Food Emotions

‘Ferrero Rocher’ ganzenlever

Pane Puri 'Paling in het groen'

Beignet Paddenstoel en Truffel

Sobrasada, witte bonen, ruccula

 **

Zeebaars 

Zee Egel | Mierikswortel | Venkel | Bloedsinaasappel (5)

°°

Sint Jakobsvrucht

Gerookte Sardine | Krokante Kip | Boemboe lak (5)

°°

Pijlinktvis 

Kreeft  | Gepekelde dooier | Inktvisinkt (6)

°°

Roggevleugel

Oester | Waterkers | Jalapeno | Gezouten Citroen (5)

°°

Melklam 3 bereidingen

Bout | Zwezerik | Filet (5)

°°

Secreto Bellota

Gekarameliseerde Ajuin | Achel Blond | Aardappel | Zwarte look (7)

°°

Chocolade 

Passievrucht | Koffie | Munt (5) 

Prijzen

Vijfgangen: € 72 - aangepaste wijnen: € 30

Zesgangen: € 86 - aangepaste wijnen: € 36

Zevengangen: € 98 - aangepaste wijnen: € 42

Kaas i.p.v. dessert: € 6 

Supl. Cheese cake Achelse blauwe: € 18/ 2 personen

 

Het dégustatiemenu wordt enkel geserveerd per gezelschap