Menu Food Emotions 

Praline Eend

Mossel Gerookte thee

MerengueTonijn

Crevette glacé

 

Gekonfijte Kreeft | Lavas | Schorseneer | Rundermerg (5)

°°

Terrine Ganzenlever | Rode ui | Shiitake | Veenbes (7)

°°

Sint-Jacobs vrucht 2 bereidingen | Matcha | Amandel | Zee-egel (5)

°°

 Tempura Oester | Savooikool | Chili (6)

°°

Inlands Hert | Rode Biet | Sjalot | Zoethout (5)

°°

Haas | Mole | Chocolade | Witloof (5)

°°

Pompoen | Kaneel | Mandarijn | Witte chocolade (5)

 

Prijzen

Vijfgangen: € 72 - aangepaste wijnen: € 30

Zesgangen: € 86 - aangepaste wijnen: € 36

Zevengangen: € 98 - aangepaste wijnen: € 42

Kaas i.p.v. dessert: € 6 

Supl. Cheese cake Achelse blauwe: € 18/ 2 personen

 

Het dégustatiemenu wordt enkel geserveerd per gezelschap