Menu Food Emotions

‘Ferrero Rocher’ ganzenlever

Merengue Tonijn

Beignet Paddenstoel - Truffel

Bisque Glacé

 **

Hamachi

Radijs| Avocado | Vlierbloesem (5)

°°

Steak Tartaar

Tomaat | Burrata | Basilicum   (6)

°°

Kreeft

Framboos | Chili | Brioche Toast | Rabarber (5)

°°

Langoustine

Bloemkool| Kippenhuid | Kokkels (7)

°°

Grietbot 

Wortel | Sesam | Beurre Noisette (5)

°°

Kalfsrug 

Zwezerik | Maïs | Mole (5)

°°

Aardbei

Venkel | Kombucha | Karnemelk (5) 

Prijzen

Vijfgangen: € 80 - aangepaste wijnen:  € 35

Zesgangen: € 95 - aangepaste wijnen:  € 40

Zevengangen: € 110 - aangepaste wijnen: € 45

Kaas i.p.v. dessert: € 8 

Supl. Cheese cake Achelse blauwe: € 18/ 2 personen

 

Het dégustatiemenu wordt enkel geserveerd per gezelschap