Nieuwkomer in Gault&Millau gids 2016

    Gault&Millau gids over Food Emotions:
    "Food Emotions is allesbehalve een klassiek restaurant maar daarom is onze appreciatie niet minder. Chef Mark Bonneu toonde ons in restaurant Koeckhofs al dat hij wat in zijn mars heeft. In het nieuwe winkelconcept Food Emotions kan je ook lunchen tegen zeer correcte prijzen. De chef maakt er dagelijks een 5 tal kleine suggestie gerechten waaruit je kan kiezen naargelang de honger. Onze vier gerechten waren stuk voor stuk van een hoog niveau. Bij één van de eerste en kraakverse Hollandse maatjes werd frisheid gebracht met granny smith appel, komkommer, gemarineerde venkel en radijsjes. Een gegrild stukje sucrine kreeg karakter door de combinatie met Achelse blauwe kaas, girolles en grotchampignons. Ibérico ham van uitstekende kwaliteit zorgde hierbij voor een overheerlijke afwerking. De wijnkaart is het schap van de winkel. Na de maaltijd kan je enkele top producten mee naar huis nemen."

    Gault&Millau score: 14/20