EINDELIJK … We mogen terug!

  Na bijna drie onzekere maanden mogen ook wij uiteindelijk terug opstarten. En wat kijken we ernaar uit om jullie weer te mogen ontvangen in onze eigen omgeving. Het zal niet zijn zoals voorheen maar samen maken we er het beste van !!

  We starten in Food Emotions op donderdag 11 juni. We houden onze normale openingsuren aan maar al zeker in de maand juni zullen we op donderdag, vrijdag en zaterdagavond ook voor jullie klaarstaan voor het diner.

  Onze tuin ligt mooi en groen op jullie aanwezigheid te wachten en in ons restaurant zorgen we voor een artistieke, kunstige aankleding om de social distancing te vrijwaren. We nemen natuurlijk alle hygiënemaatregelen in acht. Het wordt anders maar het enthousiasme van ons en ons volledige team is erg groot… Ook de culinaire hoofden hebben niet stil gezeten in de corona tijd. U kan onze nieuwe kaart bekijken op onze site.

  We starten in Koeckhofs op vrijdag 26 juni (zowel het hotel als het restaurant). Ook hier hebben we niet stilgezeten. De kamers hebben een grote schoonmaak ondergaan, een vers likje verf. Alle losse voorwerpen verwijderd en alles goed ontsmet. U kan met een veilig gevoel op vakantie in Achel.

  We willen al onze gasten heel erg bedanken voor alle steun de afgelopen maanden! Er waren veel bestellingen voor onze afhaal, veel positieve reacties in de vorm van kaartjes, briefjes en kattenbelletjes. Er waren mailtjes om ons te steunen en lieve berichtjes via sms. Het deed allemaal erg veel deugd en motiveert ons nog harder om er weer helemaal voor jullie te zijn !!!

  WELKOM – WELKOM -WELKOM !!!

  We hebben jullie zo gemist! Zien we elkaar snel weer ???

  Warme groeten,

  Mark, Inge, Willem en Kamiel Bonneu

  En ons hele enthousiaste team