Afhaallijst Feestdagen 2019

    Download: Afhaallijst Feestdagen (pdf)

    KROKETTEN - € 1,50 / stuk

    Kroket van Iberico | zwezerik

    Wildkroket

    Kroket van Gamba | Curry | Kokos

    Kroket van Achelse kaas | Truffel 

    AMUSES - €3,50 / stuk

    Gepocheerde oester | Venkel | Champagnesabayon (om te gratineren)

    Panacotta van rode biet | Appel | Gerookte feta | Jasmijn

    Tataki beef | Oosterse salade | Sesam

    SOEPEN

    Pompoen soepje met curry-koks - €8,00/ liter

    Licht gebonden fazanten bouillon met paddenstoelen - €11,00/ liter

    Bisque van grijze Noordzeegarnalen - €12,00/ liter

    PASTA’S

    Huisgemaakte groenten lasagne | Buffelmozzerella | Paddenstoelen | Truffelsaus - €20,00

    Cannelloni van Fazant | Truffelbéchamel - €25,00

    CANADESE KREEFT (500/600 gram): €38,00

    Gemarineerde groenten | Saffraan mayonaise (koud)

    Groenten julienne | Kruidenboter

    HERT: €12,50 per portie

    Filet van Europees hertenkalf (200 gr) klaar om de bakken + wildsaus

    ZELF AAN DE SLAG

    Huisgerookte Schotse bio zalm- €35,00/ kg

    Huisbereide wildterrine - €30,00/ kg

    Terrine van ganzenlever - €11,00/ 100 gr.

    Verse ganzenlever - €8,75/ 100 gr.

    Oester / Zeeuwse creuses - €1,00/ st

    Kaviaar “Palanco Gran Cru” - €45,00/ 30 gram - €75,00/ 50 gram

    Verse Wintertruffel - dagprijs

    Bestellen?

    Telefonisch op 011-91.65.57 of per mail via javascript protected email address